martie 21

0 comments

Summitul de Spiritualitate – 20 martie 2021

Pe 20 martie 2021, de Echinocțiul de primăvară, Dana Burghel și Aurelia Tudor au organizat evenimentul online Summit De Spiritualitate: Echinocțiu de Primăvară – Să cinstim Viața!, la care am avut plăcerea să fiu invitat. Evenimentul a fost live pe Facebook și poate fi găsit folosind funcția de căutare din Facebook.

Prezentarea mea a fost sub forma unei discuții pe care am avut-o cu Cătălin Al Haj Ali pe tema „Spiritualitatea în viața de zi cu zi”. O oră a fost un timp scurt pentru o temă atât de generoasă. Ne-am străduit să oferim atât argumentele noastre pentru necesitatea lucrului cu sine, cât și informații care să poată fi puse în practică ușor.

Găsiți aici discuția dintre Cătălin și mine: Spiritualitatea în viața de zi cu zi

Am promis în timpul prezentării că voi oferi niște resurse celor prezenți la eveniment, sau celor care îl vor urmări ulterior. Iată-le mai jos:

Resurse pentru cei care doresc să învețe meditația:

  • Tehnica de bază a meditației – de Ajahn Brahm, tradusă de către Mircea Mare, Diana D., din Comunitatea Dhammadha.ro. Este o carte deosebită despre meditație pe care v-o recomand cu drag. Puteți descărca varianta epub si mobi a cărții de aici (epub) și de aici (mobi).
  • Documentarul ”Ghidul Headspace pentru meditație” de pe … surpriză …, Netflix (nu glumesc, chiar e un documentar foarte util pentru introducerea în meditație).

Resurse pentru cei care doresc să învețe Ho’oponopono:

Mulțumesc încă o data Dana Burghel și Aurelia Tudor pentru invitație!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>