​​​​Despre mine

Emil Moldovan

Educația:
Am absolvit Liceul Militar Ștefan Cel Mare din Câmpulung Moldovenesc în 1988 și Academia Tehnică Militară din București în 1994.

Profesia:
Am lucrat ca inginer militar între septembrie 1994 și decembrie 1995.

Din 1996 și până în 2003 am lucrat în vânzări în companii multinaționale: Coca-Cola Bottlers Timiș, Shell Gas Romania, Ringier Romania, Novachrom, și în alte câteva companii antreprenoriale.

Între 2004 și 2012 am fost freelancer în domeniul brokerajului în asigurări, intermedierilor imobiliare și consultant pentru fonduri europene.

Din 2012 am început propria mea afacere în domeniul wellness-ului, lansând site-ul Wellnessist.ro. Acesta a fost primul meu pas pe drumul antreprenoriatului.

Pasiunea:
Dintotdeauna mi-a plăcut să învăț. Pasiunile mele principale au fost dezvoltarea personală și un stil de viață sănătos. Preocuparea aceasta a început de la 14 ani când am citit cartea În puterea noastră, autoeducația, și a continuat în toți anii care au urmat. Am studiat și practicat diferite metode de introspecție și dezvoltare personală, dar și diferite tipuri de alimentație și forme de antrenanent fizic.

Îmi doream foarte mult să fac ceea ce mă pasionează. De aceea, în 2012 am lansat site-ul Wellnessist.ro (inițial sub numele DoctorDetox.ro), pentru a oferi soluții practice pentru prevenirea bolilor și menținerea tinereții și stării de bine până la vârste înaintate.

Pentru a mă perfecționa în domeniul menținerii sănătății, în 2016 am absolvit un curs de Health Coach cu Dr. Eric Berg.

Nu am încetat să studiez și să aplic ce învăț în domeniul dezvoltări personale și a fericirii omului. Împreună cu prietena mea Ramona Corbuț, am lansat SoulGuide.ro, unde vei putea găsi curând metode practice de dezvoltare personală și creștere a nivelului de împlinire și fericire. Sunt metode testate de către mine și alții în ani de practică, și care s-au dovedit foarte eficiente nu doar pentru atingerea echilibrului interior, dar și pentru succesul în afaceri, profesie sau relații. 

Tot împreună cu Ramona, pregătim o carte din care o vom publica fragmente pe SoulGuide.ro, pe măsură ce o scriem.

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>