iunie 14

0 comments

Ce poți obține în 14 zile prin detoxifierea ficatului

Tocmai am terminat cura de detoxifiere a ficatului despre care vorbeam în articolul anterior, și a venit momentul să măsor rezultatele.

Dacă nu ai citit celălalt articol, poate te întrebi ce e cu detoxifierea ficatului. Pentru mine, e ca o curățenie generală pe care o fac periodic, doar că nu pe dinafară, ci pe dinăuntru. De ce? Pentru că îmi place să mă mențin în cea mai bună formă și să previn bolile. E modul meu de a-mi plăti asigurarea de sănătate. Prefer să fac tot ce pot ca să nu ajung să mă îmbolnăvesc, decât să fiu nevoit ”să mă repar” după ce m-aș îmbolnăvi.

De fiecare dată când am făcut acest program m-am simțit după aceea mai bine, mai ușor, cu o minte mai clară. Ca să nu mai spun că e un program excelent pentru cine își dorește o cură de slăbire. Este cel mai bun exemplu de slăbire prin însănătoșirea organismului.

Am ales un program de 14 zile, pe care l-am descris în detaliu în articolul Detoxifierea ficatului în 14 zile. Dacă vrei să îl încerci și tu, ți-l recomand cu drag. Găsești toate instrucțiunile în articol.

Cu ce m-am ales eu în 14 zile? Să vedem:

  • Am slăbit 3 kg
  • Am ”pierdut” 3 cm în talie
  • Am obținut o stare de claritate mentală mărită
  • Mi s-au redus mult poftele

Am ținut și un jurnal detaliat în care poți vedea exact cum am făcut eu programul aceste de detoxifiere a ficatului. Întotdeauna un exemplu concret e mai grăitor și mai motivant. Găsești în articolul  Cum mi-am detoxificat ficatul primăvara asta toate informațiile, inclusiv măsurătorile pe care mi le-am făcut la început, pe parcurs, și la sfârșit.

Sper că te-am făcut suficient de curios ca să vrei și tu să faci o detoxifiere a ficatului, sau măcar să afli mai multe despre ea. Merită, dacă vrei să te bucuri de viață mai mult (și să suferi mai puțin).


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>