martie 26

0 comments

Facem totul pe internet sau ne întâlnim și în persoană?

Unde poți întâlni cei mai mulți oameni și poți interacționa cu ei, pentru afaceri sau în scop personal? Pe internet, bineînțeles. Este cel mai folosit mijloc de contact și comunicare în zilele noastre, și în mod justificat. Poți intra în contact cu aproape oricine, din orice colț al lumii.

Cu toate avantajele internetului pentru business, acesta are și dezavantaje. Nu ai contactul direct cu persoana cu care comunici. Durează destul de mult până stabilești o punte de comunicare, iar uneori nu primești răspunsuri de la potențiali parteneri de afaceri. Apoi, nu poți vedea și testa produsul unui furnizor decât comandând mostre. Dacă vrei să testezi 10 produse de la 10 producători diferiți, vei plăti 10 taxe de transport și vei aștepta să ajungă mostrele la tine, pentru a le putea compara.

Există vreun mod în care să poți intra în legătură în cel mai scurt timp cu cât mai mulți parteneri potențiali de afaceri, să vezi și să compari produse, și să afli ultimele tendințe din domeniul tău? Se pare că da: târgurile internaționale sau naționale. În câteva zile poți realiza ceea ce ți-ar lua altfel câteva luni, fără exagerare.

De aceea anul acesta vom participa la Natural & Organic Product Europe de la Londra, pe 22 și 23 aprilie. Vrem să găsim produse noi, cât mai eficiente, pentru prevenirea bolilor în mod natural, reechilibrarea organismului și slăbire, reîntinerire. 

De ce acest târg și nu altul? 

Natural & Organic Product Europe

Este cel mai mare târg european de produse naturale, de la alimente naturale și organice, produse naturale pentru îngrijirea sănătății și frumusețe, până la produse eco pentru casă. Pe lângă cei peste 700 de expozanți din toată lumea, târgul cuprinde și evenimente informative grupate în 4 secțiuni: 

The Natural Food Show

Demonstrații live, lansări de produse noi, ultimele noutăți și topul celor mai bune produse din industria alimentelor naturale. 

Natural Beauty & Spa Europe

Prezentări inovative, cele mai ”fierbinți” produse naturale noi pentru beauty, plus ultimele tendințe în beauty.

Natural Living

Prezentări live, ultimele lansări de produse și cele mai noi inovații în domeniul ”natural living”.

Natural Health

Demonstrații live, ultimele inovații în sănătate naturală și informații actualizate din industria produselor naturale pentru sănătate. 

Târgul ține doar două zile. Un lucru e clar: va fi frumos și, sper, fructuos, dar nu va fi ușor. E o provocare să vizitezi 700-800 de standuri și să participi câteva conferințe în două zile. Dar merită încercat.

Până plec la târg, te rog spune-mi ce produse te-ar interesa să căutăm pentru tine? E ceva ce ți-ai dori în zona de produse bio, suplimente alimentare, produse naturale pentru beauty, și încă nu ești total mulțumit cu ce găsești în România? Lasă-mi un comentariu și promit să caut la târg ce te interesează.

Încep deci să imi fac ”încălzirea” pentru târg. Revin cu vești proaspete după ce mă întorc.


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>